200km achter de feiten aan.

Gisteren was DE grote dag. De alternatieve Elfstedentocht, een wedstrijd over 200km. Het hoogte punt van het marathonseizoen. Na een vroeg, maar stevig ontbijt, stonden we om half acht aan de start. De wedstrijd begon rustig en er vertrok al gauw een vroege kopgroep. De rest van het peloton was vooral bezig met warm blijven de 1e paar rondjes.

Na ongeveer 40km sprongen er nog wat dames naar de kopgroep waardoor dit een grote groep werd met ook een paar hele sterke rijdsters. Nog geen nood aan de man, het is nog ver en het wordt nog zwaar dachten wij. Na 100km werden we toch een beetje zenuwachtig en samen met een aantal andere ploegen reden we het gat dicht tot ongeveer een halve minuut. Helaas waren we op de beslissende momenten niet scherp en misten we de dames die sprongen naar de kopgroep. Hierdoor viel het peloton weer stil en werd het gat weer groter. Tot het einde van de koers hebben we gestreden om te springen en het gat dicht te rijden maar het mocht niet meer baten.. Uiteindelijk eindigde we op een 11de, 21ste, 31ste en 32ste plek.

Alle sponsoren, verzorgers en volgers thuis bedankt voor jullie steun en vertrouwen. We hebben een prachtige week gehad met goede en teleurstellende resultaten maar vooral prachtige sport.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s