Over Team Mastermind

Team Mastermind bestaat uit vier dames die marathonschaatsen beoefenen in de landelijke Dames Topdivisie. Oerhollandse topsport dus!

Marathonschaatsen is een bikkelharde sport waarvoor we ‘s winters veel kilometers op het ijs afleggen. En daar trainen we hard voor.

De laatste jaren hebben we steeds een stap kunnen zetten, waardoor we zelfs al een paar keer Mastermind op het podium zagen staan. Bijvoorbeeld op het NK marathon, live uitgezonden door de NOS, waar Emma derde werd. Prachtig! Afgelopen winter kwamen we zelfs in de buurt van het oranje, het leiderspak van de marathoncompetitie. Dat belooft wat voor het seizoen 2019/2020!

Hoe we dat doen? Door als een echt team ons mannetje te staan. Samen ben je sterker en haal je mooiere resultaten! Niet voor niets gebruiken we altijd de hashtags #passievoorresultaat en #1team1taak.

Goed presteren kan alleen als alle randvoorwaarden kloppen. Met trots presenteren we u dan ook onze hoofdsponsor: Mastermind! Mastermind is een consultancy-bureau met een grote passie voor sport. De topsportmentaliteit past ze als een jas. Met passie voor resultaat gaat Mastermind namelijk samen met de klant tot het maximale resultaat.


mastermindbanner

Wilt u ook een steentje bijdragen? Word sponsor of fan van team Mastermind en juich mee!

Header foto: Vincent Riemersma